Αποτρίχωση με κερί

Waxing epilation and cosmetology in beauty salon. Hair removal procedure. Wax depilation, cosmetology, spa, hair removal concept. Beautiful smiling young woman getting hair removing on underarm.

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια τεχνική που τη συναντάμε ανά τους αιώνες. Πρόκειται για μία προσωρινή αλλά άμεση και αποτελεσματική μέθοδος. Με ειδικές τεχνικές αφαιρείται εύκολα η τρίχα από τη ρίζα της χωρίς ερεθισμούς. Αφήνει μια αίσθηση απαλότητας, ενώ καθυστερεί η επανεμφάνισή της. Συνιστάται η εφαρμογή της σε όλες τις επιφάνειες του σώματος ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως πρόσωπο, μπικίνι, μασχάλες και χέρια.

Η επιλογή του υλικού στο «ζην zen medical & spa» γίνεται ανάλογα το δέρμα σας και τo είδος της τρίχας που διαθέτετε και μπορεί να προέρχεται από μέλι, αζουλένιο κλπ.

Η αποτρίχωση, συνδυαστικά με τα θεραπευτικά προϊόντα της epilfree είναι η λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα. Εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλα τα είδη της τριχοφυΐας (λευκές, ξανθές, μαύρες τρίχες), σε περιοχές με τατουάζ, σε νεαρά άτομα, σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές καθώς και τους καλοκαιρινούς μήνες και προσφέρει έως και 80% μόνιμη αραίωση στη τριχοφυΐα.

Κλείσε το ραντεβού σου εδώ: 👉

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού