Σχηματισμός και καθαρισμός φρυδιών

Η eyebrows expert θα μεταμορφώσει την εμφάνισή σας

Σχηματισμός και καθαρισμός φρυδιών – αναδείξτε την ομορφιά και το προσωπικό σας στυλ.

Θέλετε να αποκτήσετε πιο εκφραστικό πρόσωπο, πιο όμορφο βλέμμα, να δείχνετε περιποιημένη σύμφωνα με τη τελευταία τάση αλλά και κομψή; Η eyebrows expert στο «ζην zen medical & spa» μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σας, φροντίζοντας το απόλυτο σχήμα των φρυδιών σας!

Είναι  γνωστό πλέον πως στην εποχή μας οι beauty experts δίνουν μεγάλη έμφαση στο σχήμα των φρυδιών γιατί μπορεί να αλλάξει την έκφραση και να μεταμορφώσει το στιλ ενός ατόμου. Πράγματι, το σωστό σχήμα τονίζει το βλέμμα, το ανασηκώνει, προσθέτει φρεσκάδα στην όψη, ενώ εναρμονίζει και τονίζει τα χαρακτηριστικά ενός  προσώπου. 

Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευτείτε το σχηματισμό των φρυδιών σας στην ειδικό του κέντρου μας.  Αυτή, αφού αναλύσει τη φυσική βάση των φρυδιών σας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία σας, το προσωπικό σας στυλ, αλλά και τη δομή του προσώπου σας, θα σχεδιάσει αρχικά με μολύβι το σχήμα που σας ταιριάζει και στη συνέχεια θα τονίσει το φυσικό τους χρώμα με 100% οργανική βαφή χένα. Η σκίαση που θα προκύψει θα δώσει μία φυσική ένταση στα φρύδια σας, ενώ θα καλύψει τυχόν κενά που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στο τριχωτό των φρυδιών. Το φυσικό αποτέλεσμα  διαρκεί από 2-3 εβδομάδες.

Αν λοιπόν θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας με την ομορφιά των φρυδιών σας καλέστε μας στο στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα.

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού