Σχετικά με εμάς

Asset 3zinzen

κέντρο αισθητικής

«ζην zen medical & spa»

Οι Αρχές μας

Στο «ζην zen medical & spa», πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι ματαιοδοξία αλλά ανάγκη και φροντίζουμε ώστε ο χρόνος που περνά να γίνει όχι εχθρός αλλά σύμμαχος της ομορφιάς σας.

Για τον σκοπό αυτό, έχουμε επενδύσει σε δύο βασικές αρχές. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις της κοσμετολογίας και η επιλογή των καλλυντικών προϊόντων που εφαρμόζουμε στις καμπίνες μας καθώς και τα μηχανήματα τελευταίας γενιάς  αποτελούν βασική προτεραιότητά μας.

Έτσι, η άριστη τεχνογνωσία που κατέχουμε εγώ και οι συνεργάτες μου στον τομέα της μη επεμβατικής αισθητικής, η σημασία στη λεπτομέρεια, καθώς και η προτεραιότητα στην ασφάλειά σας μπορούν να εγγυηθούν ανώτερα αισθητικά αποτελέσματα καθώς και μία πραγματικά «Ευ Ζην» εμπειρία ομορφιάς

Η Φιλοσοφία μας

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε ότι από τα πανάρχαια ακόμη χρόνια το «Ευ Ζην» αποτελούσε για τους προγόνους μας ύψιστης αξίας αγαθό στη ζωή τους. Οι άνθρωποι, από τότε ακόμη, επιδίωκαν με κάθε μέσο και σε κάθε τομέα της ζωής τους όχι απλά την επιβίωση αλλά την «Καλή και Όμορφη Ζωή» που τους έδινε το αίσθημα της Ευδαιμονίας και της Ικανοποίησης.

Προσαρμοσμένο το «Ευ Ζην» στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, θα λέγαμε πως σήμερα αφορά καθετί που συμβάλλει στο να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, προσφέροντάς μας στιγμές χαράς και απόλαυσης.

Η πολυετής μου διαδρομή στον τομέα της Ομορφιάς και της Αισθητικής μου έχει χαρίσει πολλές στιγμές επιτυχίας και προσωπικής καταξίωσης.

Απόσταγμα αυτής της  εμπειρίας είναι η δημιουργία ενός δικού μου χώρου του «ζην zen medical & spa» όπου οι ανάγκες ενός ατόμου αποτελούν προτεραιότητα δική μου και των συνεργατών μου και οι υπηρεσίες που διαθέτω μπορούν να προκαλούν αισθήματα ικανοποίησης και ευχαρίστησης σε όσους εμπιστεύονται την ομορφιά του προσώπου και του σώματός τους στα χέρια μας. 

Ο χώρος του κέντρου μου, λιτός και σεμνός, βρίσκεται στην υπηρεσία όλων όσων επιθυμούν να γνωρίσουν τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή στον τομέα της αντιγήρανσης και της ομορφιάς. Η σύγχρονη τεχνολογία με τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα και προϊόντα, καθώς και η άριστη τεχνογνωσία που κατέχουμε στον τομέα της μη επεμβατικής αισθητικής υπόσχονται τη βέλτιστη εκδοχή του εαυτού σας σε μία «Ευ ζην» εμπειρία.

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού