Αισθητικός βελονισμός – Αcupuncture

Ο βελονισμός έρχεται από τα βάθη των αιώνων ως θεραπεία προκειμένου να ενισχύσει τη φυσική άμυνα του οργανισμού μας. Το δέρμα μας, ως το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, ανταποκρίνεται με θαυμαστό τρόπο στην ενέργεια που προσλαμβάνει από την τεχνική του βελονισμού. Πράγματι, ο αισθητικός βελονισμός αποτελεί την απόλυτη θεραπεία ευεξίας και αντιγήρανσης, που τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος παγκοσμίως – από την Ασία μέχρι το… Hollywood. Αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του προσώπου και αναζωογονεί την επιδερμίδα, χωρίς πόνο και δυσάρεστες παρενέργειες. Μπορούμε κατ’ ουσία να μιλάμε για ένα 100% φυσικό lifting– χωρίς χημικές ουσίες και αντενδείξεις.

  • Ενεργοποιεί την ικανότητα ανάπλασης του δέρματος
  • Αυξάνει την παραγωγή υαλουρονικού και κολλαγόνου
  • Δημιουργεί αίσθημα ευεξίας και ψυχικής χαλάρωσης
  • Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
  • Ελαττώνει τα σημάδια του χρόνου

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή τη θεραπεία, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο 2106654105. Η κα Ζωή Σταματοπούλου βρίσκεται στη διάθεσή σας ως προσωπική σύμβουλος της ομορφιάς και των αναγκών σας!

Διάρκεια 60’

Επειδή η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας, απολαύστε τις υπηρεσίες μας χωρίς ν’ ανησυχείτε για την ασφάλειά σας.

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού