Ινδική μάλαξη Shirodhara

Ινδικό παραδοσιακό μασάζ κεφαλής

Απολαύστε στο «ζην zen medical & spa» την εμπειρία της ιατρικής Ινδικής μάλαξης Shirodhara. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό θεραπευτικό μασάζ κεφαλής. Είναι μία θαυμάσια τεχνική αναζωογόνησης που βοηθά σε όλες τις σωματικές και διανοητικές απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Η θεραπεία συμβάλλει στην καθυστέρηση της γήρασνης, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αποβάλλει τις συσωρευμένες τοξίνες και ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα.

Απελευθερώνει το άγχος και τη συσωρευμένη ένταση από το κεφάλι, τον αυχένα, τους ώμους, τα χέρια και τον άνω κορμό. Η θεραπεία ξεκινά εγχύοντας ζεστό έλαιο στο μέτωπο, ενώ η θεραπεύτρια συνεχίζει με ειδικές τεχνικές μαλάξεων. Το άτομο ξεμπλοκάρει ενεργειακά από τις εντάσεις του σώματος και από το έντονο ψυχοσωματικό stress. Το ινδικό μασάζ κεφαλής συμβάλλει στην πρόληψη για την καλή διατήρηση της υγείας, αποτρέπει τις ημικρανίες και τους πόνους από το αυχενικό σύνδρομο και συμβάλλει στην αντιγήρανση.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή τη θεραπεία, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο 2106654105. Η κα Ζωή Σταματοπούλου βρίσκεται στη διάθεσή σας ως προσωπική σύμβουλος της ομορφιάς και των αναγκών σας!

Διάρκεια 60’

Επειδή η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας, απολαύστε τις υπηρεσίες μας χωρίς ν’ ανησυχείτε για την ασφάλειά σας.

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού