Μάλαξη για εγκύους- ανακούφιση και προετοιμασία του σώματος για τον τοκετό.

Κάθε μεταβολή κατά τη περίοδο εγκυμοσύνης μίας γυναίκας επηρεάζει χωρίς αμφιβολία σημαντικά την ψυχολογία της. Το μασάζ εγκυμοσύνης στο «ζην zen medical & spa» προωθεί την ευεξία και τη χαλάρωσή της και είναι ένας υπέροχος τρόπος για την προετοιμασία της γέννησης του βρέφους σε μία περίοδο έντονων αλλαγών.

Το μασάζ γίνεται με ειδική τεχνική και χειρισμούς και έχει ως κύριο σκοπό την ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση αλλά και τη σωματική ανακούφιση της εγκύου. Εφαρμόζεται στα πέλματα και στις αρθρώσεις των ποδιών -τα οποία είναι συνήθως πρησμένα και καταπονημένα λόγω του αυξημένου βάρους. Ειδικές τεχνικές εφαρμόζονται επίσης στη μέση και στη πλάτη της κυοφορούσας που οδηγούν σε αποσυμφόρηση και εκτόνωση της πίεσης και του πόνου. Τέλος, απαλοί χειρισμοί και κυκλικά χάδια στην κοιλιά διεγείρουν την κυκλοφορία, μειώνουν την πίεση και τους σφυγμούς κι έτσι βοηθούν την μητέρα να διώξει όλη την ένταση και την κούραση ενώ βοηθούν το έμβρυο να ηρεμήσει.

Αν θέλετε να κλείσετε ραντεβού για αυτή τη θεραπεία παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο 2106654105. Η κα Ζωή Σταματοπούλου βρίσκεται στη διάθεσή σας ως προσωπική σύμβουλος των αναγκών σας!

Διάρκεια 20’

Επειδή η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας, απολαύστε τις υπηρεσίες μας χωρίς ν’ ανησυχείτε για την ασφάλειά σας.

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού