Μάλαξη για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

κυτταρίτιδα

Η τεχνική μάλαξης για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, τοπική αναζωογόνηση του δέρματος και φυσικό αδυνάτισμα. Είναι ιδανική για τις περιπτώσεις όπου τα υγρά του σώματος συσσωρεύονται και μπλοκάρουν τη λέμφο με αποτέλεσμα τη γνωστή εικόνα της κυτταρίτιδας. Η θεραπεύτρια με ειδικές τεχνικές ενισχύει την αποσυμφόρηση και ενεργοποιεί το μεταβολισμό των κυττάρων. Σύμμαχος σε αυτές τις θεραπείες αποτελούν τα υλικά νανοτεχνολογίας που διεισδύουν στην κυτταρική δομή του σώματος και λειτουργούν συνεργατικά για την αντιμετώπισή της. Αυτά προέρχονται κυρίως από εκχυλίσματα βοτάνων και φυκιών που προσδίδουν πλούσια οξυγόνωση, ενεργοποίηση και ενυδάτωση. Για ακόμη πιο ενισχυμένη προσέγγιση της θεραπείας της κυτταρίτιδας μπορείτε να ενημερωθείτε από τις κατηγορίες που αφορούν μηχανικές θεραπείες σώματος και μπορούν να εφαρμοστούν συνδυαστικά με τις μαλάξεις.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο 2106654105. Η κα Ζωή Σταματοπούλου βρίσκεται στη διάθεσή σας ως προσωπική σύμβουλος της ομορφιάς και των αναγκών σας!

Διάρκεια 60’

Επειδή η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας, απολαύστε τις υπηρεσίες μας χωρίς ν’ ανησυχείτε για την ασφάλειά σας.

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού