Ρεφλεξολογία – Reflexology

 Οι ρίζες της ρεφλεξολογίας ξεκινούν τουλάχιστον 5.000 χρόνια π.Χ. όταν οι Κινέζοι εξασκούσαν μια μορφή πιεσοθεραπείας με τα χέρια σε διάφορα μέρη του σώματος και στα πέλματα ως μέσο θεραπείας από διάφορα προβλήματα υγείας. Αν και δεν αποτελεί μέθοδο άμεσης θεραπείας, ωστόσο ενισχύει με μοναδικό τρόπο το μηχανισμό άμυνας του οργανισμού μέσω της χαλάρωσης, γιατί βελτιώνει τη ροή του αίματος και την παροχή οξυγόνου σε όλο το σώμα. Επιπλέον, μέσω της απελευθέρωσης του λεμφικού και απεκκριτικού συστήματος απ’ τις τοξίνες, προσφέρει ένα λειτουργικό, υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Η αρχή της βασίζεται στο γεγονός πως κάθε όργανο του ανθρώπινου σώματος ξεκινά από τον εγκέφαλο, καταλήγει στα πέλματα και αντανακλάται εκεί– άρα με ειδικούς χειρισμούς επιδρούμε θεραπευτικά σε αυτά. Πράγματι, στο ανθρώπινο πέλμα καταλήγουν 7.200 απολήξεις νεύρων τα οποία συνδέονται με τα όργανά μας, Η τέχνη της ρεφλεξολογίας θεωρεί πως το άτομο μπορεί να προσεγγιστεί θεραπευτικά σαν ολότητα σώματος, ψυχής, πνεύματος και στοχεύει στο να επιφέρει ισορροπία στα τρία επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Στο «ζην zen medical & spa» θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις εξαιρετικές χαλαρωτικές επιδράσεις μιας ρεφλεξολογικής συνεδρίας και να απαλλαγείτε απ’ το στρες και την ένταση που καθημερινά συσσωρεύεται στον οργανισμό σας.  Θα διαπιστώσετε πως ενεργοποιείτε άμεσα ο μηχανισμός άμυνας του οργανισμού, σας, καθώς μέσω της χαλάρωσης θα βελτιωθεί η ροή του αίματος και η παροχή οξυγόνου σε όλο το σώμα και θα απελευθερωθούν απ’ τις τοξίνες τόσο το λεμφικό, όσο και το απεκκριτικό σας σύστημα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή τη θεραπεία, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα ή καλέστε μας στο 2106654105. Η κα Ζωή Σταματοπούλου βρίσκεται στη διάθεσή σας ως προσωπική σύμβουλος της ομορφιάς και των αναγκών σας!

Διάρκεια 60’

Επειδή η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας, απολαύστε τις υπηρεσίες μας χωρίς ν’ ανησυχείτε για την ασφάλειά σας.

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού