Θεραπεία ακμής Plasma Shower

Peelings'

Για την κλινική αντιμετώπιση της Ακμής στο «ζην zen medical & spa» η θεραπεία της Plasma shower Therapy θεωρείται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές και εκ βαθέων θεραπεία.

Τι είναι όμως η Plasma therapy; Πλάσμα είναι η 4η κατάσταση της ύλης που διαθέτει υψηλή ηλεκτρική ενέργεια και θερμοκρασία. Λόγω λοιπόν αυτής της ιδιότητας, κατά την ελεγχόμενη ροή του πλάσματος στην επιδερμίδα, ασκείται αντιμικροβιακή δράση στα κύτταρά της με αποτέλεσμα αρχικά να περιορίζουμε και στη συνέχεια να καταστρέφουμε το προπιονικό βακτηρίδιο της ακμής (Propionibacterium acnes). Παράλληλα, ενεργοποιώντας τη λειτουργία των κυττάρων, αποκαθίσταται η τραυματισμένη επιδερμίδα και αντιμετωπίζεται η φλεγμονή της ακμής. Η  παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης ενισχύεται, οι πόροι συρικνώνονται και σύντομα η επιδερμίδα αναπλάθεται και θεραπεύεται.

Αμέσως μετά τη Plasma Shower Therapy επειδή η δυνατότητα απορρόφησης του δέρματος 4πλασιάζεται, έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με ειδικά προϊόντα θεραπείας, ώστε να ανατρέψουμε την ακμή μία για πάντα.

 Η πιστοποιημένη αισθητικός στο «ζην zen medical & spa» αφού εξετάσει την κατάσταση της βλάβης του δέρματός σας, θα εκτιμήσει το σύνολο των θεραπειών που θα χρειαστείτε και θα απαντήσει σε κάθε τυχόν απορία σας. Γι αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής με την υπεύθυνη αισθητικό του κέντρου μας, κα Ζωή Σταματοπούλου.

Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου ζην zen Medical & Spa αποτελεί προτεραιότητά μας!

Θεραπεία ακμής Plasma Shower

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού