Αναίμακτη βλεφαροπλαστική -Plasma shower therapy

αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Η Plasma Shower Therapy είναι στην κυριολεξία η «δύναμη του κεραυνού» που εφαρμόζεται εδώ και μερικά χρόνια ως εναλλακτική βλεφαροπλαστική και θεραπεία για την αποκατάσταση της κυτταρικής βλάβης του δέρματος και την αντιμετώπιση της γήρανσης από τη κυτταρική της ρίζα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τις υπηρεσίες του «ζην zen medical & spa».

Η γήρανση του δέρματος, όπως γνωρίζουμε, προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου, τις ελεύθερες ρίζες, την ηλιακή ακτινοβολία, το στρες καθώς και άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν την κατανομή του ηλεκτρικού φορτίου κατά μήκος της κυτταρικής μεμβράνης με αποτέλεσμα να αλλάζει η ηλεκτρική τους τάση και να καταστρέφεται ο συνδετικός ιστός του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα. Η Plasma shower therapy βασίζεται στη χρήση του πλάσματος, η οποία είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεό, υγρό, αέριο και πλάσμα), το οποίο μέσω μίας ειδικής συσκευής διοχετεύεται επιλεκτικά  στον δερματικό ιστό, επεμβαίνει μη τραυματικά στη μεμβράνη των κυττάρων και προκαλεί σημαντική αναδόμηση του συνδετικού ιστού από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Η μεγάλη ωστόσο επανάσταση έγκειται στο γεγονός ότι με μια σειρά εφαρμογών αυτής αγωγής είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τη βλεφαρόπτωση, τη πτώση των φρυδιών και τη συρρίκνωση του δερματικού ιστού κάτω από τα μάτια. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μη επεμβατική, αναίμακτη βλεφαροπλαστική, χωρίς τις παρενέργειες της μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Επιπλέον, η ειδική κεφαλή που εκπέμπει ισχυρό, χαμηλής θερμοκρασίας ατμοσφαιρικό πλάσμα, ενεργοποιεί τη λειτουργία των κυττάρων και αναπτύσσει βιολογικές λειτουργίες όπως αντιβακτηριδιακή δράση, αναγέννηση των ιστών, παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Σύντομα λοιπόν παρατηρούμε ελαστικότητα, ανάπλαση, συρρίκνωση των πόρων, μείωση των ρυτίδων, μείωση της χαλάρωσης και αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης στην επιδερμίδα. Από την άλλη δε, επειδή τα ιόντα plasma έχουν την ικανότητα να απομακρύνουν νεκρά κύτταρα, χρωστικές και ρυπογόνους παράγοντες, η απορροφητική ικανότητα του δέρματος 4πλασιάζεται και φυσικά πολλαπλασιάζονται και τα οφέλη της εξειδικευμένης θεραπείας που ακολουθεί.

Ο αριθμός των εφαρμογών, όπως πάντα, εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος που απασχολεί ένα άτομο. Για να μάθετε περισσότερα για την εξαιρετική αυτή θεραπεία, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής με την υπεύθυνη αισθητικό του κέντρου μας, κα Ζωή Σταματοπούλου και μη ξεχνάτε ότι η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί, όπως πάντα προτεραιότητά μας!

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού