Χημική απολέπιση – Peelings νέας γενιάς

Το χημικό peeling είναι γνωστό από τα αρχαία ακόμη χρόνια και παραμένει δημοφιλές μέχρι και σήμερα.  Το συναντάμε στα παλάτια της αρχαίας Αίγυπτου, στα λουτρά της Ελλάδας και στις αγορές της Ρώμης όπου το χρησιμοποιούσαν για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός τους. Παραμένει δημοφιλές ακόμη και στις μέρες μας γιατί αντιμετωπίζει με φυσικό και εύκολο τρόπο σε βάθος τα προβλήματα της επιδερμίδας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τις υπηρεσίες του «ζην zen medical & spa».

Πρόκειται για μια θεραπεία στην οποία ένα διάλυμα οξέος χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει τα εξωτερικά στρώματα του νεκρού δέρματος, αποκαλύπτοντας ένα νέο στρώμα με βελτιωμένο τόνο, υφή και χρώμα. Εκτός από την πλήρη αναζωογόνηση του προσώπου, ορισμένα peelings δέρματος μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για θεραπείες σε σημάδια και ως ένας τρόπος για να αφαιρεθούν ραγάδες ή για να αναζωογονηθεί το δέρμα σε άλλο σημείο του σώματος εκτός του προσώπου.

Τα χημικά peelings χρησιμοποιούνται για:

• Σημάδια ακμής από ροδόχρους ακμή και κοινή ακμή

• Ουλές

• Δέρμα κατεστραμμένο από τον ήλιο

• Χαλάρωση του δέρματος

  • Επιφανειακές ρυτίδες προσώπου και της περιοχής των ματιών

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δέρματος και τους στόχους μας η εξιδικευμένη αισθητικός επιλέγει το σωστό τύπο peeling ανάμεσα στους 3 κύριους που διαθέτουμε.

Επιφανειακά χημικά peelings: Χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των λεπτών ρυτίδων, των ξηρών περιοχών, την ανομοιόμορφη μελάγχρωση, την ακμή. Χαρίζουν μία φρέσκια λαμπερή επιδερμίδα, εφαρμόζονται συχνά και έχουν μικρό χρόνο αποθεραπείας.

Μεσαία χημικά peelings: Λειτουργεί καλά στη θεραπεία των λεπτών ρυτίδων, των επιφανειακών ατελειών και προβλημάτων μελάγχρωσης. Είναι η προτινώμενη επιλογή για τους ασθενείς με πιο σκούρο δέρμα. Η διαδικασία διαρκεί περισσότερο από ό,τι τα άλλα και απαιτεί περισσότερο χρόνο αποθεραπείας.

Βαθιά χημικά peelings: Είναι τα ισχυρότερα  και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία έντονων ρυτίδων στο πρόσωπο, κηλίδες που προκαλούνται από τη γήρανση ή την έκθεση στον ήλιο, ουλές ακμής, σύσφιξη δέρματος και πόρων. Εφαρμόζονται πολύ πιο αραιά από τους υπόλοιπους τύπους και απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο επούλωσης.

Αντενδείκνυται σε άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα, για άτομα με λοιμώξεις, ψωρίαση, έκζεμα ή δερματίτιδα, τραυματισμένο δέρμα από ηλιακά εγκαύματα ή ενεργό ιό του απλού έρπητα. Επίσης όσοι έχουν χρησιμοποιήσει ρετινόλη, προϊόντα λεύκανσης του δέρματος ή άλλα προϊόντα με βάση τα οξέα, πρέπει να κλείσουν το ραντεβού τους με τη θεραπεία peeling μετά από 48 ώρες.

Η πιστοποιημένη αισθητικός στο «ζην zen medical & spa» αφού εξετάσει την κατάσταση της βλάβης του δέρματός σας, θα εκτιμήσει το τύπο των θεραπειών που θα χρειαστείτε και θα απαντήσει σε κάθε τυχόν απορία σας. Γι αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής με την υπεύθυνη αισθητικό του κέντρου μας, κα Ζωή Σταματοπούλου.

Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού