Φωτοδυναμική θεραπεία προσώπου Geno-Led

Φωτοδυναμική Θεραπεία προσώπου Geno-Led

Οι θεραπείες με τη δύναμη του φωτός δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν από το «ζην zen medical & spa» εφόσον οι θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός είναι γνωστές από τα αρχαία ακόμη χρόνια.

Η Φωτοδυναμική θεραπεία (PDT) Geno-Led είναι μία 100% φυσική θεραπεία που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος, για όλες τις ηλικίες και για όλες τις εποχές του χρόνου! Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της χρησιμοποιούμε εστιασμένη δέσμη φωτός από 4 διαφορετικά μήκη κύματος και αποχρώσεων, ανάλογα με τη δράση που επιθυμούμε να διεγείρουμε. Το χρωματικό πλέγμα που αποδεσμεύεται διεγείρει τους υποκείμενους ιστούς και ενεργοποιεί στην επιδερμίδα φωτοευαίσθητες ουσίες που εξουδετερώνουν βακτήρια, λιπαρότητα, μολυσμένους σμηγματογόνους αδένες και αντιμετωπίζουν την ακμή, τη ροδόχρου νόσο, το έκζεμα, την ψωρίαση, τις πανάδες, τις δυσχρωμίες  και παρόμοια δερματικά θέματα. Επιπλέον, η εκπομπή του φωτός επιδρά στο ανοσοποιητικό  και στο λεμφικό σύστημα διεγείροντας την αποβολή των τοξινών, καταπραΰνοντας τυχόν φλεγμονές και επιταχύνοντας τις διαδικασίες επούλωσης.

Πιο συγκεκριμένα:

Κόκκινο Φως

εκπέμπει 640nm  και φτάνει 1~6 nm κάτω απο το δέρμα. Απαλύνει τα σημάδια της γήρανσης και της χαλάρωσης του δέρματος. Τονώνει την επιδερμίδα και βοηθάει στην ανάπτυξη του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς.

Μπλε Φως

εκπέμπει 423nm και φτάνει 1mm κάτω από το δέρμα. Kαταπολεμά τις φλεγμονές των ακνεϊκών δερμάτων, προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη. Δρα στους σμηγματογόνους αδένες, μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς και δυσχρωμίες.

Πράσινο Φως

εκπέμπει 532nm και φτάνει 0,5~2mm κάτω από το δέρμα. Βοηθάει στη διαδικασία επούλωσης της φθαρμένης επιδερμίδας, στην εξισορρόπηση της μελανίνης και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος.

Κίτρινο Φως

εκπέμπει 583nm και φτάνει 1~2mm κάτω από το δέρμα. Βοηθάει στην αποβολή των τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος και προσφέρει ενέργεια στα κύτταρα.

Η Φωτοδυναμική δράση της Geno-Led δε χρησιμοποιεί θερμότητα ή βλαβερή UV ακτινοβολία και δε τραυματίζει το δέρμα σας. Αν ακολουθείτε ιατρική αγωγή με τοπικά ρετινοειδή ή σαλικυλικό οξύ, μπορεί να συνδυαστεί παράλληλα ως υποστηρικτική θεραπεία γιατί δεν επηρεάζει τη δράση τους.

Ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστούν διαφέρει σε κάθε άτομο και εξαρτάται από το μέγεθος της ανάγκης. Σε γενικές γραμμές συστήνουμε από  5 έως 12  συνεδρίες είτε ως μεμονωμένη θεραπεία είτε σε συνδυασμό με άλλα πρωτόκολλα για ακόμη πιο ολοκληρωμένα και άμεσα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες  μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα για να κλείσετε δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής με την υπεύθυνη αισθητικό, κα Ζωή Σταματοπούλου.

Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού