Βαθύς καθαρισμός προσώπου -Deep Facial Cleansing

Βαθύς Καθαρισμός προσώπου

Η θεραπεία του καθαρισμού προσώπου σε βάθος αποτελεί στο «ζην zen medical & spa» τη βάση πάνω στην οποία στηρίζονται τα πρωτόκολλα όλων των θεραπειών που εφαρμόζονται στο κέντρο μας.

Πρόκειται για μία κλασική μέθοδο που ασκείται με ειδικές τεχνικές στο δέρμα από την εξειδικευμένη αισθητικό, με σκοπό τον καθαρισμό της επιδερμίδας σε βάθος. Με την απομάκρυνση της περίσσειας του σμήγματος, την αφαίρεση των μαύρων πόρων και τη ρύθμιση της λιπαρότητας και των διαστελμένων πόρων, αποκτούμε ένα πρόσωπο πραγματικά καθαρό και υγιές, που αναπνέει σωστά και είναι έτοιμο ν’ απορροφήσει σε βάθος όλα τα ενεργά και θεραπευτικά στοιχεία που εφαρμόζονται κατόπιν σε αυτό.

Αποτελεί τη βάση για όλες σχεδόν τις θεραπείες, μηχανικές ή μη, όπως τα peelings, τη δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, τις μεσοθεραπείες και πολλές ακόμη, ενώ θεωρείται απαραίτητη για κάθε θεραπεία που αφορά τον έλεγχο της ακμής του προσώπου και της πλάτης, της υπερμελάγχρωσης (πανάδων), της αντιγήρανσης κλπ.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 90 λεπτά και προτείνεται η εφαρμογή της  από 2 έως 6  φορές το χρόνο – ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια, προτείνεται για όλες τις ηλικίες, είναι τελείως ανώδυνη και δεν αφήνει κανένα απολύτως σημάδι. H επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως μία εύκολη, απαραίτητη και βασική  φροντίδα του δέρματος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες  μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής με την υπεύθυνη αισθητικό του κέντρου μας, κα Ζωή Σταματοπούλου. Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

Διάρκεια 90′

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού