Κρυοθεραπεία- Cryo-therapy

Κρυοθεραπεία- Cryo-therapy

H Κρυοθεραπεία συστήνεται από το «ζην zen medical & spa» ως θεραπευτική μέθοδος για την αντιμετώπιση γεροντικών κηλίδων και πανάδων σε χέρια και πρόσωπο.

Πρόκειται για μια καταξιωμένη, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία που ενδείκνυται για την αφαίρεση των δερματικών στιγμάτων, βλαβών και ατελειών του δέρματος που εμφανίζονται συχνά στα χέρια, στο ντεκολτέ και στο πρόσωπο εξαιτίας του χρόνου ή της ηλιακής βλάβης. Χρησιμοποιεί πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να καταστρέψει παθολογικούς ιστούς και κύτταρα.

Η θεραπεία είναι ιδανική για:

Τα πλεονεκτήματά της είναι:

  • Γρήγορη, ανώδυνη και μη επεμβατική διαδικασία
  • Αναίμακτη, χωρίς τομές και κίνδυνο μολύνσεων
  • Αναλγητική δράση με την παροχή κρύου
  • Ασφαλής διαδικασία
  • Θεαματικά αποτελέσματα

Η διαδικασία διαρκεί από 2 έως 5 δευτερόλεπτα, σε κάθε δερματική βλάβη. Μετά την εφαρμογή, το δέρμα παραμείνει ερυθρό μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της επούλωσης. Μέχρι τότε, η χρήση αντιηλιακού καθώς και η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο είναι απαραίτητα.

Αν σας απασχολεί κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη θεραπεία μας, καλέστε μας στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε το δωρεάν  ραντεβού συμβουλευτικής με την εξιδεικευμένη ειδικό κα Ζωή Σταματοπούλου.

Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού