Μεσοθεραπεία ματιών – Eye cell treatment

μεσοθεραπεία ματιών -Eye cell Treatment

Επειδή η επιδερμίδα γύρω από τη περιοχή των ματιών είναι το πρώτο σημείο όπου ο χρόνος κάνει την εμφάνισή του, στο «ζην zen medical & spa» θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις για πρόληψη, φροντίδα και εντατική θεραπεία, ανάλογα με τις ανάγκες σας και αφήστε την υγεία να λάμψει στα μάτια σας!

Τα προϊόντα που το κέντρο μας χρησιμοποιεί για τις μεσοθεραπείες ματιών -Eye cell Treatment είναι προσεκτικά επιλεγμένα από εμάς και εναρμονισμένα με την τελευταία λέξη της κοσμητικής τεχνολογίας. Αποτελούνται από φυτοφαρμακευτικά και βιοτεχνολογικά συστατικά και προσφέρουν μία συνεργιστική θεραπευτική προσέγγιση για τη μέγιστη βελτίωση της δερματικής σας υγείας. Μερικά από αυτά είναι:

Έχει αποδειχθεί από μελέτες ότι η διείσδυση των ενεργών αυτών συστατικών συνεργατικά με τη δυναμική των μηχανημάτων, μπορούν πραγματικά να σταματήσουν το χρόνο

Πρόληψη

Η πρόληψη αφορά κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας που θέλουν ν’ αφαιρέσουν μαύρους κύκλους και να διατηρήσουν την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της περιοχής. Όχι μόνο διώχνει την κούραση της πολύωρης εργασίας μπροστά από έναν υπολογιστή, αλλά λειτουργεί και αντιοξειδωτικά στην περιοχή, λόγω των ενζύμων και των βιταμινών που λειτουργούν προληπτικά, θεραπευτικά και προστατευτικά. Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνη της, είτε συνδυαστικά με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου.

Spa Therapy

Αυτή η θεραπεία είναι μία εναλλακτική μέθοδος εμπνευσμένη από αγιουβερδικές τεχνικές αποκλειστικά και μόνο με εφαρμογή ολιστικών προϊόντων που εφαρμόζονται με ειδικές μαλάξεις στην περιοχή των ματιών. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, οι οποίοι δεν επιθυμούν ιατρικές πράξεις. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες, την κούραση, τις σακούλες, τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τα πρησμένα μάτια, ενώ προλαμβάνει τη χαλάρωση του δερματικού ιστού της περιοχής. Η αισθητικός, αφού πρωτίστως αναγνωρίσει τις ανάγκες της περιοχής,  εφαρμόζει τη θεραπεία που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε τα οφέλη αυτών των θεραπειών!

Εντατική θεραπεία

Η θεραπεία αυτή απευθύνεται σε άτομα άνω των 40 ετών στα οποία εντοπίζουμε φθορές στην περιοχή λόγω ηλικίας. Εδώ, η αισθητικός έχει την εμπειρία να διακρίνει τις ανάγκες σας και να  προτείνει έναν συνδυασμό μηχανικής και ολιστικής θεραπείας προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν προβλήματα όπως ρυτίδες, βαθιές γραμμές, έντονη χαλάρωση, μαύροι κύκλοι, οίδημα κάτω από τα μάτια και ξηρότητα.  Οι επαναλήψεις εξαρτώνται από τις ανάγκες του ατόμου και η εφαρμογή τους κυμαίνεται κάθε 7 έως 10 ημέρες. Η θεραπεία διαρκεί 30΄ – 50’ λεπτά και είναι εξαιρετικά ευχάριστη.

Εμείς, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε  τόσο για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε όπως και για τις θεραπείες μας, γι’ αυτό μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής με την υπεύθυνη αισθητικό του κέντρου μας, κα Ζωή Σταματοπούλου.

Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού