Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια – Diamond Sticks

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια

Στο «ζην zen medical & spa» η Μικρο-δερμοαπόξεση γίνεται με διαμάντια και είναι μία από τις πιο αγαπημένες θεραπείες των πελατών μας. Πραγματικά, μέσα σε 30 μόλις λεπτά μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια μίας σπουδαίας θεραπείας στο δέρμα σας, όλο τον χρόνο, χωρίς πόνο και χωρίς κανένα σημάδι!

H τεχνογνωσία των θεραπειών της Μικρο-δερμοαπόξεσης που διαθέτουμε διασφαλίζει όχι μόνο ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά με τα μίας χρήσης diamond sticks που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζουμε την απόλυτη υγιεινή του προσώπου σας. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους μας επιτρέπει να επιλέξουμε το σωστό μέγεθος των sticks σε micron, με βάση την ανεκτικότητα και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, ώστε κατά τη διάρκεια της θεραπείας να διεισδύσουμε στο κατάλληλο βάθος για να αφαιρέσουμε επιλεκτικά και με ασφάλεια τα εξωτερικά στρώματα της κεράτινης στιβάδας, χωρίς πόνο και χωρίς τραυματισμούς, απομακρύνοντας απαλά τα μαύρα στίγματα και σμηγματογόνα κατάλοιπα, καθώς και τα νεκρά εγκλωβισμένα κύτταρα.

Με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη του κολαγόνου και της ελαστίνης – στοιχεία απαραίτητα στις θεραπείες αντιγήρανσης. Η επαναληψιμότητα αυτής της `διαμαντένιας θεραπείας` κρίνεται μόνο από εσάς και από το πόσο πολύ επιθυμείτε ένα λαμπερό και ομοιόμορφο σε χρωματικό τόνο πρόσωπο που μπορείτε να το επιδεικνύεται περήφανα! Πράγματι, αμέσως μετά την εφαρμογή, θα διαπιστώσετε ότι οι βαθιές ρυτίδες λειαίνονται, οι λεπτές γραμμές εξαλείφονται, οι πανάδες και οι δυσχρωμίες μειώνονται αισθητά, χαρίζοντάς σας ένα εξαιρετικά καθαρό, όμορφο και υγιές δέρμα!

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί μέχρι και 10 φορές τον χρόνο είτε μόνη της είτε συνεργατικά με κάποια άλλη θεραπεία ομορφιάς που μπορείτε να επιλέξετε από τις υπηρεσίες μας. Αυτό που κρίνεται απαραίτητο είναι η αντιηλιακή προστασία του προσώπου κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών.

Στο κέντρο μας θα ενημερωθείτε για τη χρήση ειδικών προϊόντων που εξασφαλίζουν την προστασία και τ’ αποτελέσματα της θεραπείας.  Για να μάθετε περισσότερα για αυτή την εξαιρετική εφαρμογή, καλέστε μας στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε το δωρεάν  ραντεβού συμβουλευτικής με την εξιδεικευμένη ειδικό κα Ζωή Σταματοπούλου

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού