Πρόληψη και θεραπεία του οβάλ προσώπου και του διπλοσάγονου.

Τα επόμενα πιο ευαίσθητα σημεία στο χρόνο – μετά από αυτά των ματιών- αποτελούν χωρίς αμφιβολία το περίγραμμα (oβάλ) του προσώπου καθώς και η δημιουργία του διπλοσάγονου.

Η βιολογική γήρανση, η πολύωρη χρήση του κινητού ή του Η/Υ, καθώς και η δουλειά γραφείου που υποχρεώνουν το πρόσωπο να βρίσκεται συνεχώς σε μία επιβαρυντική θέση, είναι οι κύριες αιτίες για τη χαλάρωση των ιστών στήριξης του προσώπου καθώς και της επιδερμίδας του. Σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου, διαπιστώνουμε ότι το όμορφο περίγραμμα του προσώπου μας χαλαρώνει, ενώ πολύ συχνά δημιουργείται το αντιαισθητικό διπλοσάγονο.

Δίχως άλλο, αυτές οι συνθήκες δημιουργούν από νωρίς την ανάγκη για πρόληψη αλλά και θεραπεία των ευαίσθητων αυτών σημείων. Στο «ζην zen medical & spa» για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα σημεία, εστιάζουμε στη σύσφιξη των μυϊκών ιστών της επιδερμίδας του προσώπου, στην αποσυμφόρηση της λέμφου και φυσικά στη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Στη διάθεσή μας βρίσκονται τελευταίας τεχνολογίας θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης, λιποδιάλυσης προσώπου, ραδιοσυχνοτήτων, σπηλαίωσης και υπερήχων. Επιπλέον, η εφαρμογή προϊόντων νανοκοσμητολογίας για στοχευμένη δράση ενισχύουν και ολοκληρώνουν τα αποτελέσματα.

Η πολύχρονη εμπειρία του κέντρου μας και η άριστη τεχνογνωσία που κατέχουμε εγώ και οι συνεργάτες μου στον τομέα της μη επεμβατικής αισθητικής μας δίνει τη δυνατότητα να σας προτείνουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο που θα σας χαρίσουν παράταση στη νεότητα του προσώπου σας και θα σας εγγυηθούν ανώτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής με την υπεύθυνη αισθητικό του κέντρου μας, κα Ζωή Σταματοπούλου.

Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού