Θεραπεία για ατοπικές, ευαίσθητες επιδερμίδες & ροδόχρου νόσο – Plasma Therapy

ατοπικές, ευαίσθητες επιδερμίδες & ροδόχρου νόσο - Plasma Therapy

Για την κλινική αντιμετώπιση της Ροδόχρου Νόσου και κάθε είδους δερματικής ευαισθησίας, η θεραπεία της Plasma shower Therapy θεωρείται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές. Στο «ζην zen medical & spa» την εφαρμόζουμε με αξιόλογα αποτελέσματα.

Η Plasma shower therapy βασίζεται στη χρήση του πλάσματος, η οποία είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεό, υγρό, αέριο και πλάσμα), το οποίο μέσω μίας ειδικής συσκευής διοχετεύεται επιλεκτικά  στον δερματικό ιστό, επεμβαίνει μη τραυματικά στη μεμβράνη των κυττάρων και προκαλεί σημαντική αναδόμηση του συνδετικού ιστού από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Εξαιτίας της δράσης των  ιόντων πλάσματος στα κύτταρα, ενισχύονται οι βιολογικές λειτουργίες της επιδερμίδας για να αντιμετωπίσουμε δερματικές φλεγμονές όπως ροδόχρου νόσο, ευρυαγγείες, δερματικές αλλεργίες και γενικά ένα ευαίσθητο και ατοπικό δέρμα. Ο δερματικός ιστός αποστειρώνεται και αντιφλεγμεύεται, οι πόροι συρρικνώνονται, το κολαγόνο αναδιαμορφώνεται και το δέρμα αναγεννάται.

Επιπλέον, η δράση της θεραπείας έχει ως αποτέλεσμα ν’ απομακρύνει νεκρά κύτταρα, χρωστικές και ρυπογόνους παράγοντες από το δέρμα. Επουλώνει ουλές, εξογκώματα, σημάδια, ουλώδης ιστούς, ατροφικούς ιστούς, υπερμελάγχρωση, δυσχρωμίες κλπ. Μέσω της αναγέννησης των ιστών και την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης ενισχύεται το ανοσοποιητικό δερματικό σύμπλεγμα και αυξάνεται η ανοχή του σε ερεθιστικούς παράγοντες αποκτώντας το άτομο σταδιακά ένα θεραπευμένο  δέρμα.

Αμέσως μετά τη Plasma Shower Therapy, η δυνατότητα απορρόφησης του δέρματος 4πλασιάζεται δίνοντάς μας την ευκαιρία να συνεχίσουμε με τα ειδικά πρωτόκολλα θεραπείας που συστήνονται από τη σύγχρονη κοσμητολογία για τις δύο αυτές περιπτώσεις.

Η πιστοποιημένη αισθητικός στο «ζην zen medical & spa» αφού εξετάσει την κατάσταση της βλάβης του δέρματός σας, θα εκτιμήσει το σύνολο των θεραπειών που θα χρειαστείτε και θα απαντήσει σε κάθε τυχόν απορία σας. Γι αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής με την υπεύθυνη αισθητικό του κέντρου μας, κα Ζωή Σταματοπούλου.

Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού