Κρουστικοί υπέρηχοι- Shockwave therapy

Κρουστικοί Υπέρηχοι- Shockwave therapy

Στο  «ζην zen medical & spa» η βασισμένη σε κρουστικούς υπερήχους υψηλής συχνότητας θεραπεία αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές για όσους τους απασχολεί το 3πτυχο, τοπικό πάχος/ χαλάρωση/ κυτταρίτιδα – γιατί κυριολεκτικά δρα στην καρδιά του προβλήματος κ δίνει αποτελέσματα που σοκάρουν!

Πράγματι, αποτελεί μια μέθοδο που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην ιατρική πριν πολλά χρόνια για ν’ αντιμετωπίσει τη  λιθοτριψία και αργότερα, στη φυσικοθεραπεία για την αποκατάσταση των επίπονων καταστάσεων στους τένοντες και στους μύες. Τα τελευταία ωστόσο χρόνια, οι κρουστικοί υπέρηχοι χρησιμοποιούνται με επιτυχία και στον τομέα της αισθητικής.

Πώς λειτουργούν;

Κύματα ενέργειας με ελεγχόμενη ισχύ «μικροτραυματίζουν» θα λέγαμε την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η διάσπαση των λιποκυττάρων και  η μείωση του όγκου τους, καθώς και η αύξηση της  αιματικής κυκλοφορίας και του μεταβολισμού, προκαλώντας μείωση της κυτταρίτιδας και της όψης του φλοιού πορτοκαλιού.

Παράλληλα, η πλούσια διοχέτευση της ενέργειας των υπερήχων στους ιστούς, διεγείρει μια σειρά από μεταβολικές διαδικασίες που ενεργοποιούν τη δημιουργία  κολλαγόνου και ελαστίνης που, με τη σειρά τους,  συμβάλλουν  στην αποκατάσταση της επιδερμικής χαλάρωσης, των ραγάδων και στην ομορφότερη όψη του δέρματος.

Επίσης, με τους κατάλληλους χειρισμούς από την αισθητικό, ενθαρρύνεται η λεμφική αποσυμφόρηση από το σώμα ώστε να μειωθεί το οίδημα και η κατακράτηση των υγρών, γεγονός που συμβάλλει στην αποτοξίνωση, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αλλά και στο αίσθημα ευεξίας που αισθάνεται το άτομο με το πέρας της θεραπείας.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται ο Κρουστικός Υπέρηχος – Shock Wave;

  • Στα μπράτσα
  • Στη κοιλιά
  • Στους γλουτούς
  • Στους μηρούς
  • Στα «ψωμάκια»
  • Στο εσωτερικό των γόνατων
  • Στα πλαϊνά της πλάτης

Πρόκειται για μία ευχάριστη διαδικασία κατά την οποία το άτομο νοιώθει απλώς μία απαλή δόνηση στο σώμα του – εξάλλου η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί αναλόγως την επιθυμία του. Η θεραπεία δεν αφήνει σημάδια, ενώ αν εκδηλωθούν μώλωπες αυτοί υποχωρούν πολύ σύντομα.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας θεραπείες, με τη βασική προϋπόθεση ότι πρέπει να υπάρχει σταθερό εβδομαδιαίο πρόγραμμα εφαρμογής τους – όπως άλλωστε ισχύει για κάθε θεραπεία αν επιθυμούμε αποτελέσματα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους κρουστικούς υπερήχους υψηλής συχνότητας, παρακαλώ καλέστε μας στο 2106654105 ή συμπληρώστε τη φόρμα και κλείστε το δωρεάν  ραντεβού συμβουλευτικής με την εξιδεικευμένη ειδικό κα Ζωή Σταματοπούλου. Φυσικά μη ξεχνάτε ότι, όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού