Αποτρίχωση – με Diodic Laser 808nm

Αποτρίχωση – με Diodic Laser 808nm

Στο «ζην zen medical & spa» δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, επενδύσαμε στο Διοδικό laser 808nm το οποίο αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο αποτρίχωσης αυτή τη στιγμή. Αν ταλαιπωρείστε από φυσιολογική ή παθολογική υπερτρίχωση, όλοι οι παρακάτω λόγοι σας θα σας κάνουν να μας εμπιστευτείτε!

Το Διοδικό laser 808nm, σε αντίθεση με τα άλλα μηχανήματα αποτρίχωσης, αντιμετωπίζει όλους τους φωτότυπους του δέρματος, σε κάθε απόχρωση τρίχας! Υπερτερεί έναντι των άλλων συστημάτων αποτρίχωσης σε βασικά σημεία όπως:

  • Διαθέτει ταχύτερο σύστημα σάρωσης σε σχέση με άλλα μηχανήματα – δηλ. λιγότερος χρόνος
  • Εφαρμόζετε όλες τις εποχές του χρόνου – ακόμη και το καλοκαίρι
  • Απαιτεί λιγότερες επαναλήψεις – λόγω του μεγάλου βάθους στο οποίο επιδρά
  • Είναι οικονομικότερο – εξαιτίας των λιγότερων επαναλήψεων που εφαρμόζονται
  • Είναι τελείως ανώδυνο – εξαιτίας του ισχυρού συστήματος ψύξης που διαθέσει

Στοχεύει στο βάθος των ιστών, γιατί όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος κύματος τόσο βαθύτερα πηγαίνει η δέσμη ακτινοβολίας, με αποτέλεσμα να θερμαίνει και να καταστρέφει ολόκληρο το θύλακα της τρίχας. Έτσι, η μείωση της τρίχας από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή μπορεί να φτάσει σε ποσοστό άνω του 50%. Συνεπώς ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται διαφέρει κατά περίπτωση, ωστόσο γενικά θα λέγαμε ότι χρειάζονται από 5 – 10 συνεδρίες κάθε 1,5 μήνα περίπου και μετά μία συντήρηση του αποτελέσματος με 1-2 εφαρμογές τον χρόνο.  Με την πάροδο των συνεδριών διαπιστώνουμε ότι οι ανεπιθύμητες τρίχες μειώνονται αισθητά και γίνονται πιο απαλές και λεπτές, χαρίζοντάς σας ένα σώμα με βελούδινο δέρμα χωρίς θυλακίτιδες και σπυράκια – που βασανίζουν συνήθως τα άτομα με σκληρή τρίχα, υπερτρίχωση ή δασυτριχισμό.

Διοδικό laser 808nm κατάλληλο για αποτρίχωση πρόσωπου

Βέβαια, ο αριθμός των επαναλήψεων καθώς και το διάστημα που μεσολαβεί εξαρτάται από την περιοχή που εφαρμόζεται το laser, τον όγκο, την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας, καθώς και από την ύπαρξη, ή μη, ορμονικών διαταραχών του ατόμου. Αφορά άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος και του προσώπου – όπως άνω χείλος, παρειές, στήθος, θηλές, πλάτη, μασχάλες, κοιλιά, μπικίνι, πόδια και χέρια. 

Στη περίπτωση δε μεμονωμένων τριχών που φύονται στο πρόσωπο, σε τρίχες λευκές, ή ακόμη για περιπτώσεις όπου η χρήση laser δεν ενδείκνυται, στο κέντρο μας θα βρείτε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας με την εφαρμογή αποτρίχωσης μέσω ηλεκτρικής βελόνας.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να συμβουλευτείτε την εγκεκριμένη σύμβουλο αισθητικής κα Ζωή Σταματοπούλου στο 2106654105 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα  επικοινωνίας για να κλείστε ένα δωρεάν  ραντεβού ενημέρωσης μαζί της.

Φυσικά όπως πάντα, η εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων διασφάλισης αντισηψίας του κέντρου «ζην zen medical & spa» αποτελεί προτεραιότητά μας!

 

Asset 3zinzen

Ακολουθήστε μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

για να μην χάσετε ξανά καμία από τις προσφορές μας

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα 12:00 – 20.00
Τρίτη 10:00 – 20.00
Τετάρτη 10:00 – 20.00
Πέμπτη 10:00 – 20.00
Παρασκευή 10:00 – 20.00
Σάββατο 10:00 – 14:00

Κλείστε ραντεβού